El Conseller d'Agricultura inaugura el nou obrador d'Agro-Migjorn i visita l'empresa Semen Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:30
29/05/2015

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha estat aquest matí a les poblacions de Cardona i Navàs per visitar l'empresa Semen Cardona i per inaugurar el nou obrador d'Agro-Migjorn al municipi de Navàs.

Durant la visita, el conseller ha estat acompanyat dels alcaldes en funcions de Cardona i Navàs, Ferran Estruch i Jaume Casals, respectivament, així com de la gerent de Semen Cardona i Agro-Migjorn, Maria Àngels Rial. A l'acte, hi han assistit també l'alcalde en funcions de Súria, Josep Maria Canudas i Joan Vinyes, vicepresident tercer en funcions del Consell Comarcal del Bages.

La visita ha servit per inaugurar les instal.lacions del nou obrador d'Agro-Migjorn, que produeix oli d'oliva de la varietat corbella. L'empresa aposta per la qualitat del seu producte mitjançant agricultura ecològica i està recuperant aquesta varietat d'oliva pròpia de la zona. Prèviament, les autoritats han visitat Semen Cardona per conèixer el funcionament i els productes que es produeixen en aquesta empresa dedicada a la producció i comercialització de semen porcí

Han acompanyat al conseller Pelegrí, el conseller delegat executiu de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes (PRODECA) i director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), ambdós organismes del Departament, Jordi Bort, i del director general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), també del DAAM, Josep Maria Monfort, així com de la directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona i a la Catalunya Central, Neus Ferrete.