Cardona acull aquest divendres la festa de lliurament dels Premis Bages Juvenils de Literatura

Última revisió 16-11-2020 23:29
27/05/2015

La Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà aquest divendres, 29 de maig a les 7 de la tarda, la festa d'entrega dels premis Bages Juvenils de Literatura que organitzen Òmnium Bages i l'Ajuntament de Cardona.

Presidiran l'acte d'entrega dels premis l'alcalde en funcions de Cardona, Ferran Estruch i el president d'Òmnium Cultural del Bages, Jordi Corrons. També hi assistirà el vicepresident tercer en funcions del Consell Comarcal, Joan Vinyes.

En el transcurs de l'acte, que comptarà amb la intervenció del Quartet Bocherini, format per alumnes del Conservatori de Música de Manresa i integrants de la JOCC, també es presentarà la publicació que recull els treballs seleccionats en la convocatòria d'enguany.

Els Premis Bages Juvenils de Literatura arriben a la seva trenta-dosena edició i inclouen les modalitats de poesia i narració curta. També es concediran els dotzens premis Vila de Cardona de narrativa historicollegendària que dota l'Ajuntament cardoní. Els premis Bages inclouen les modalitats d'autors de fins a quinze anys i d'autors entre els setze i els vint anys.