El CAP de Cardona participa a la XVI Setmana Sense Fum

Última revisió 16-11-2020 23:29
15/05/2015

Del 25 al 31 de maig el Centre d'Assistència Primària de Cardona se suma als actes de la XVI Setmana Sense Fum, una iniciativa encaminada a sensibilitzar la població de la importància que suposa, per a la salut i el benestar de les persones, deixar de fumar.

La Setmana Sense Fum d'enguany té com a lema : Vols deixar de fumar? Aquí t'ajudem. Pregunta'ns!" i per donar-la a conèixer s'ha organitzat un concurs adreçat als alumnes d'ESO i Batxillerat de l'Escola Mare de Déu del Carme i de l'IES Sant Ramon de Cardona, sota el lema: "LA VIDA SENSE FUM TÉ MÉS BON GUST"

Categories
Així, els alumnes de 1r i 2n d'ESO podran participar al concurs del millor eslògan pel lema "La vida sense fum té més bon gust " i relacionat amb el tabaquisme. Els alumnes de 3r i 4t d'ESO podran participar al concurs de la millor fotografia relacionada amb el mateix lema. Finalment, els alumnes de Batxillerat podran participar al concurs del logo vers el lema "La vida sense fum té més bon gust" i relacionat amb el tabaquisme.

Premis
El premi pels guanyadors és un curs d'anglès on-line amb plataforma virtual i una tablet, mentre que els finalistes rebran un obsequi en material esportiu o bé un tractament corporal adaptat al guanyador. Els premis són gentilesa de les empreses locals, Acadèmia d'Idiomes Meeting Point School, l'empresa d'equips informàtics i serveis disseny, marqueting i noves tecnologies LANCardona.com , la botiga NEXUS Sport i el Centre de Bellesa i Benestar AcQUA

Consulteu les bases del concurs clicant aquí.

Els treballs s'han de presentar, abans del 15 de maig, a la secretària de cada centre educatiu i/o enviar-ho per correu electrònic, a l'adreça "eapcardona.cc.ics@gencat.cat". El veredicte es farà públic el 25 de maig de 2015 al Teatre Els Catòlics, a les 12 del migdia. Els treballs s'exposaran durant la Setmana Sense Fum, del 25 al 31 de maig, al CAP Cardona.

La Setmana Sense Fum s'emmarca en el Programa Atenció Primària Sense Fum que, a banda de conscienciar la població dels riscos per a la salut del tabaquisme, treballa per motivar els professionals sanitaris perquè realitzin intervencions per ajudar a deixar de fumar.

"