L'exposició "Escoles d'altres mons", del fotògraf Kim Manresa, a la Biblioteca de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:29
30/04/2015

La Biblioteca municipal Marc de Cardona acollirà del 2 al 28 de maig l'exposició "Escoles d'altres mons" una mostra sobre l'escola en diverses parts del món del reconegut fotoperiodista Kim Manresa.

A través d'una selecció de 50 imatges la mostra reflexiona sobre del dret de totes les persones a l'educació mostrant la realitat de les escoles on s'eduquen molts nens i nenes de països de l'Àfrica, Amèrica llatina i Àsia.

L'exposició forma part d'un projecte educatiu que, amb el suport de la Diputació de Barcelona, vol conscienciar i sensibilitzar sobre la importància que té l'educació per reduir les desigualtats socials i, a la vegada, reclamar que el dret a l'educació sigui considerat un dret prioritari per les administracions públiques i els organismes internacionals.

"Escoles d'altres mons" és gratuïta i es podrà veure a la biblioteca cardonina de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h ores, els dimecres de 10 a 14 hores i els dissabtes de 10 a 13:30 hores. La inauguració es farà el dimarts 5 de maig a les 5 de la tarda.