La Fira d'Entitats de Cardona mostra un any més la vitalitat del teixit associatiu de la vila

Última revisió 16-11-2020 23:29
27/04/2015

Cardona va celebrar dissabte passat la 5a edició de la Fira d'Entitats amb una molt bona resposta tant pel que fa a les entitats participants com al públic que hi va assistir

Durant tota la jornada es van succeir multitud d'activitats per a tots els gustos i edats que van organitzar les entitats locals cardonines. La Fira va començar al matí amb el muntatge dels estands de les entitats participants i la celebració de diverses activitats com les partides d'escacs organitzades per la Secció d'Escacs del Foment Cardoní, l'Encierro infantil de la Penya el Calaixó, l'encebatada infantil de les Bruixes de Cardona i una exhibició de "zumba" entre d'altres activitats.

Al migdia hi va haver una arrossada popular a càrrec de l'Associació de Veïns del Raval de sant Joan i a la tarda es van reprendre les activitats amb sevillanes, havaneres, ball country, ball en línia i l'actuació de La Faràndula de la mà de les associacions la Sal de Cardona i A viure que són dos dies. També van participar a la Fira l'Escola Municipal de Música Musicant, el grup de teatre El Traspunt, Cardona Jove, Bruixes de Cardona i Amics del Piromusical de la Coromina entre altres entitats.

Durant tota la jornada es van dur a terme diversos tallers d'acrobàcia, màgia còmica, laboratori de dansa, malabars, percussió i xanques en el marc del Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural impulsat per l'Obra Social la Caixa" en col·laboració amb l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Al vespre es va poder veure AnoDRACardona, un espectacle realitzat pels participants als tallers i que acabarà protagonitzant l'acte de cloenda de la Fira Medieval de Cardona que se celebrarà el primer cap de setmana de juny.

La Fira va finalitzar amb un concert del grup Panda Banda, focs artificials i una caminada pels voltants de la vila organitzada pel Centre Excursionista de Cardona. A primera hora de la tarda la corporació municipal va visitar tots els estands i entitats participants i va agrair la col.laboració del teixit associatiu i la seva tasca de dinamització social a la vila.

"