Cardona celebra aquest dissabte la 5a edició de la Fira d'Entitats

Última revisió 16-11-2020 23:29
22/04/2015

La Fira dóna a conèixer el ric teixit associatiu de la vila i, enguany, inclou l'estrena de la dansa de l'Acció Global Ciutadana

Cardona viurà aquest dissabte una nova edició de la Fira d'Entitats de la vila, una cita que se celebra cada 2 anys amb la voluntat de posar de relleu la tasca i el valors que promouen les associacions del municipi. La Fira d'enguany compta amb la participació de més d'una quarantena d'entitats que hi seran presents organitzant activitats o formant part de la mostra d'entitats. Durant tot el dia, la plaça de la Fira serà l'escenari de la mostra d'entitats cardonines.

Com en les darreres edicions durant el matí les entitats decoraran els seus estands i s'organitzaran diverses activitats i, al migdia, hi haurà una arrossada popular oberta. La Fira reprendrà la seva activitat a la tarda amb la visita de les autoritats a les 16:30 hores i diverses actuacions a l'escenari de la Fira. Ja al vespre hi haurà una botifarrada popular, un concert i focs artificials i una ruta saludable nocturna pel camí Nou. El Centre Excursionista de Cardona organitza aquesta sortida que coincidirà amb l'encesa de llums de la part acabada del camí Nou. La ruta tindrà uns 5 quilòmetres de llargada, és apta per a tothom i es recomana portar un lot o un llum frontal.

La Fira d'Entitats acull l'Acció Global Ciutadana
Durant tot el dia, la Fira acollirà els tallers d'acrobàcia, màgia còmica, laboratori de dansa, malabars, percussió i xanques del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) que l'Obra Social la Caixa" impulsa juntament amb l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE. Al vespre es podrà veure l'espectacle AnoDRACardona, que protagonitzaran els alumnes dels tallers del projecte ICI que participen a l'Acció Global Ciutadana, un activitat oberta a tothom, que té per objectiu promoure la convivència i la interculturalitat al municipi.

CONSULTEU LA PROGRAMACIÓ DE LA FIRA AQUÍ.

"