El castell de Cardona estrena una nova visita teatralitzada

Última revisió 16-11-2020 23:28
26/03/2015

La Fundació Cardona Històrica presenta una nova visita al castell de Cardona en format teatralitzat. Es tracta d'una visita que sota el títol La veritable història de la Torre de la Minyona" vol acostar la història de la fortalesa cardonina al públic familiar, incidint en l'època de creació i esplendor medieval, però sense oblidar les gestes de la Guerra de Successió o la Guerra del Francès.

"La veritable història de la Torre de la Minyona" s'estrenarà aquest dissabte, 28 de març, coincidint amb l'inici del període de Setmana Santa i està produïda per Udurae teatre. La famosa llegenda de la Torre de la Minyona és l'eix sobre el que giraran les aventures de la Sança, l'Arnau de Segalers i en Natan, viatgers del temps, que des del segle XI cerquen el veritable final de l'amor entre l'Adalés, filla del vescomte Ramon Folch, i l'Abdalà, príncep sarraí.

Aquesta nova visita s'oferirà de manera habitual en caps de setmana, festius i ponts. Per altra banda, la visita teatralitzada "Desvalls. L'heroi de la resistència", centrada en el paper de la vila i el castell en la Guerra de Successió, passarà a oferir-se amb freqüència mensual.

Més informació a www.cardonaturisme.cat

"