El president de la Diputació visita Cardona per formalitzar l'acord de col.laboració amb el projecte Cardona Integral

Última revisió 16-11-2020 23:28
23/03/2015

L'ens provincial aporta un ajut extraordinari de 200.000 euros al projecte Cardona Integral.

L'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve van rubricar divendres passat l'acord de col.laboració que permetrà a l'ens provincial destinar un nou ajut de 200.000 euros per contribuir a l'execució del projecte Cardona Integral.

El president de la Diputació de Barcelona va arribar a la vial ducal a la tarda i va ser rebut per la corporació municipal, a continuació es va reunir amb l'alcalde de cardoní i, seguidament, les autoritats van visionar un audiovisual sobre Cardona Integral. Tot seguit es va procedir a la formalització de l'acord de col.laboració que es va signar al saló de sessions del consistori cardoní. L'alcalde Ferran Estruch, va agrair el suport de la Diputació per "la prioritat i l'impuls que ha donat al projecte" i va comentar que l'aportació econòmica de la corporació anirà destinada al Camp de Vida Activa, ubicat a la zona esportiva del camp de futbol. L'alcalde va avançar, a més, que es calcula que les obres estiguin acabades d'aquí a un any.

Per la seva banda, el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, va qualificar el projecte de Cardona Integral com "un projecte de país, perquè és un projecte ambiciós per aconseguir una ciutat capdavantera en salut i benestar, que va més enllà de l'àmbit municipal".

Posteriorment, les autoritats es van traslladar a peu des de l'Ajuntament fins al Cine Modern, on s'ubicarà el futur centre de convencions de Cardona i van conèixer, també, l'estat del projecte de les rutes saludables. L'ajut del compromís signat divendres se suma als 350.000 euros que ja va aportar la Diputació de Barcelona al projecte amb anterioritat.