Cardona celebrarà el 25 d'abril una nova edició de la Fira d'Entitats

Última revisió 16-11-2020 23:28
13/03/2015

L'Ajuntament de Cardona organitzarà el dissabte 25 d'abril la cinquena edició de la Fira d'Entitats de la vila amb la voluntat de continuar donant suport al teixit associatiu i contribuir a l'augment de l'associacionisme.

La Fira mantindrà el format de les passades edicions i durarà tot el dia. Al matí s'organitzaran diverses activitats i les entitats decoraran els seus estands i, a la tarda, hi haurà la mostra d'entitats als estands del passeig de la Fira i la resta de les activitats programades.

La regidoria de Participació Ciutadana i Entitats anima a les associacions a col·laborar i a participar, un any més, en aquesta iniciativa. Per fer-ho, es demana a les entitats que es posin en contacte el més aviat possible amb l'Ajuntament de Cardona a través de l'adreça comunicacio@cardona.cat o trucant al telèfon 938691000.

La Fira d'Entitats de Cardona va a néixer l'any 2009 i manté la voluntat de donar visibilitat a les associacions cardonines i reconèixer la tasca que el teixit associatiu realitza en favor de la cohesió, la dinamització i la promoció del municipi.