NOTA INFORMATIVA

Última revisió 16-11-2020 23:28
06/03/2015

Des de l'Ajuntament de Cardona s'informa a la ciutadania que a partir del proper dilluns, 9 de març de 2015, un equip de tècnis de l'empresa SCATA -contractada per la Gerència Regional del Cadastre a Catalunya- serà al municipi de Cardona per tal de dur a terme les tasques de regularitació cadastral al nostre municipi, continuant els treballs de camp iniciats el passat dia 28 de gener de 2015. Els tècnics s'identificaran amb una acreditació del Cadastre i amb el seu DNI.

Aquests treballs estan regulats per la disposició addicional tercera del Text refós de la Llei del Cadastre immobiliari, amb l'objectiu d'incorporar al Cadastre les construccions i alteracions que no hagin estat declarades. El procediment, de caràcter obligatori, finalitzarà el dia 30 d'octubre de 2015, i no implica una nova revisió dels valors cadastrals i no afectarà als immobles que ja tributen correctament. A les persones que els hi afecti aquest procés, se'ls hi aplicarà, per part del Cadastre, una taxa de 60,00 euros.

Des de l'Ajuntament restem a la vostra disposició per rebre les consultes que ens vulgueu adreçar i que transmetrem, en cas necessari, als responsables del Cadastre que són els que ostenten la competència.