Avui se celebra la jornada participativa per definir el futur Reglament de participació ciutadana de la vila

Última revisió 16-11-2020 23:28
02/03/2015

L'equip de govern impulsa aquest projecte per garantir la participació dels ciutadans en els afers públics de la vila.

Permetre que tots els veïns i veïnes de Cardona puguin donar la seva opinió i fer sentir la seva veu en les decisions que afecten la governança del municipi és l'objectiu del Reglament de participació ciutadana de Cardona, una eina que impulsa l'equip de govern municipal i que avui es posarà a debat en una sessió pública adreçada a les entitats i als ciutadans de Cardona.

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cardona ha programat la sessió, que començarà a les 8 del vespre al Centre Cívic, amb la intenció de definir les línies estratègiques del reglament, decidir els mecanismes participatius i establir els òrgans que garanteixin la participació ciutadana a l'Ajuntament de Cardona.

La sessió, que és oberta a tothom, serà conduïda pels tècnics de l'empresa Sòcol. La regidora de Participació Ciutadana de Cardona, Maite Barrera anima a les entitats i als ciutadans a assistir a la jornada "i a donar la seva opinió per tal que el document final reculli les aportacions de tothom". L'aprovació d'un Reglament de participació ciutadana formava part dels punts del programa electoral de l'executiu local i s'està impulsant gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona que ha estat l'encarregada de contractar l'empresa encarregada de la redacció del document.