L'Ajuntament de Cardona organitza una sessió pública per definir el futur Reglament de participació ciutadana de la vila

Última revisió 16-11-2020 23:28
24/02/2015

L'equip de govern impulsa aquest projecte per garantir la participació dels ciutadans en els afers públics de la vila.

La regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cardona ha programat pel proper dilluns 2 març una sessió pública per debatre amb les entitats i els ciutadans el contingut del futur Reglament de participació ciutadana de Cardona que impulsa l'equip de govern municipal.

La sessió es oberta a tothom i servirà per definir els principis generals d'un Reglament que servirà per establir les normes bàsiques de funcionament dels mecanismes participatius i per definir els òrgans que garanteixin la participació ciutadana a l'Ajuntament de Cardona.

La sessió es durà a terme al Centre Cívic a les 8 del vespre i serà conduïda pels tècnics de l'empresa Sòcol. La regidora de Participació Ciutadana de Cardona, Maite Barrera anima a les entitats i als ciutadans a assistir a la jornada "i a donar la seva opinió per tal que el document final reculli les aportacions de tothom". La regidora espera que "amb aquest treball Cardona disposi d'una eina que garanteixi el dret dels ciutadans a participar en els debats i els projectes del poble".

L'aprovació d'un Reglament de participació ciutadana formava part dels punts del programa electoral de l'executiu local i s'està impulsant gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona que ha estat l'encarregada de contractar l'empresa encarregada de la redacció del document.