L'Ajuntament de Cardona i l'empresa Cardonaplast s'alien per fomentar l'ocupació de qualitat al territori

Última revisió 16-11-2020 23:27
09/02/2015

Es tracta d'una de les primeres accions de dinamització econòmica que impulsa la recent estrenada Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

L'Ajuntament de Cardona i l'empresa Cardonaplast signaran aquest dijous un conveni de col.laboració per incentivar la creació d'ocupació i fomentar la cooperació entre l'administració municipal i l'empresa.

El conveni, que signaran aquest dijous, 12 de febrer, l'alcalde de Cardona Ferran Estruch i el director general de Cardonaplast, Francisco Garcia Cazorla, al saló de sessions del consistori cardoní a les 8 del vespre, té com a principals objectius la promoció del desenvolupament econòmic local i la creació d'ocupació de qualitat i forma part de les actuacions que s'impulsen des de l'Agència de desenvolupament local de Solsona i Cardona.

A efectes pràctics, fixarà un sistema de coordinació entre les dues parts per facilitar la cobertura de llocs de treball tècnics i qualificats en l'estructura laboral de l'empresa. A través del Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament i de l'àrea de personal de l'empresa es treballarà per definir els perfils dels llocs de treball a cobrir. A més, el conveni preveu la col.laboració en totes aquelles accions que es plantegin al territori en matèria de desenvolupament local, així com, la promoció de mecanismes d'intermediació amb la comunitat educativa del municipi per proposar processos formatius que s'adaptin a les necessitats de demanda d'ocupació de l'empresa.

Aquesta iniciativa s'emmarca en les actuacions de dinamització de l'economia local que l'Ajuntament cardoní està impulsant a través de l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb l'objectiu d'afavorir la reactivació socioeconòmica del territori en el marc del Pla d'Acció per a l'Impuls pel desenvolupament local de Cardona i Solsona.