Ahir es va presentar a Solsona l'Agència per al desenvolupament local de Solsona i Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:27
04/02/2015

La sala cultural de l'Ajuntament de Solsona va acollir ahir al vespre l'acte de presentació de l'Agència per al desenvolupament local de Solsona i Cardona, una iniciativa que han impulsat els dos consistoris i les associacions empresarials de Cardona i Solsona.

El projecte neix amb l'objectiu de dinamitzar l'economia local a través de la col.laboració publicoprivada del territori. Per fer-ho, els ajuntaments i les entitats empresarials de Solsona i Cardona han unit esforços per crear l'Agència en la qual treballaran coordinadament nou tècnics de promoció econòmica d'ambdós ajuntaments aprofitant els recursos de totes les parts implicades en el projecte.

En l'acte de presentació celebrat ahir a l'ajuntament solsoní hi van assistir els alcaldes de Solsona i Cardona, David Rodríguez i Ferran Estruch, respectivament, els presidents de les entitats empresarials del Solsonès i Cardona, Miquel Àngel Montaner i Ramon Vilajosana, els regidors de Promoció Econòmica d'ambdós municipis, el solsoní Lluís-Xavier Gonzàlez i el cardoní Josep M. Tristany, així com la directora de l'Agència, Glòria Domínguez.

Tots ells van destacar el caràcter singular del projecte que permetrà actuar de manera coordinada per millorar la competitivitat empresarial, generar noves oportunitats de desenvolupament econòmic i contribuir a fixar la població al territori. En aquest sentit, els impulsors de la iniciativa, van valorar de manera molt positiva l'esforç realitzat per fer que Solsona i Cardona vagin junts en un projecte d'aquestes característiques.

Presentació a Cardona
Avui a les 20:30 hores, el saló de sessions de l'Ajuntament cardoní acollirà l'acte públic de presentació l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona.