El programa del Carnaval 2015 ja és al carrer

Última revisió 16-11-2020 23:27
30/01/2015

Programa d'actes del Carnaval 2015

Cardona ja té a punt la programació del Carnaval 2015 que enguany se celebrarà del 12 al 18 de febrer. El Dijous Llarder marcarà l'inici de la festa amb la cercavila del Jaume i el Jaume Petit, acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la popular botifarrada del Dijous Llarder que organitza la Colla de Geganters i Grallers de Cardona.

L'endemà serà el torn del Carnaval de les Escoles. Els escolars de la vila protagonitzaran la Rua de Carnaval fins a la plaça de la Fira acompanyats de la Banda de Música de Cardona i la Batucada de l'Escola Mare de Déu del Carme. Un cop a la plaça de la Fira es llegirà el Sermó de Carnaval i a continuació hi haurà una animació infantil amb el grup "Ai Carai".

La jornada més participada del Carnaval cardoní es viurà dissabte al vespre amb la cursa d'andròmines i el sopar-concert al pavelló d'esports que compta amb l'organització de Cardona Jove i les actuacions dels grups Tryfasyc, La Zarigüella, Dj. Túrmics i Music-On. L'endemà el pavelló acollirà a les 6 de la tarda l'actuació de la companyia infantil Rovell d'Ou.

Finalment el Carnaval 2015 arribarà a la seva fi dimecres. A partir de les 7 de la tarda començarà l'Enterrament de la Sardina amb la cercavila pel nucli antic i l'acompanyament de la Banda de Música de Cardona. Seguidament es farà l'enterrament i la tronada de fi de festa i la sardinada popular, organitzada per les associacions A viure que són dos dies i La sal de Cardona, posarà el punt i final a l'edició d'enguany de Carnaval.

Programa d'actes del Carnaval 2015