NOTA INFORMATIVA

Última revisió 16-11-2020 23:27
22/01/2015

Des de l'Ajuntament de Cardona s'informa a la ciutadania que la Gerència Regional del Cadastre de Catalunya - Barcelona ha iniciat el procediment de regularització cadastral dels immobles urbans i rústics del municipi, de caràcter obligatori i que ve regulat per la disposició addicional tercera del Text refós de la Llei del Cadastre immobiliari, amb l'objectiu d'incorporar al Cadastre les construccions i alteracions que no hagin estat declarades.

Aquest procediment que finalitzarà el dia 30 d'octubre de 2015, d'acord amb la resolució de la Direcció General del Cadastre publicada al Butlletí Oficial de l'Estat de data 3 de novembre de 2014, no implica una nova revisió dels valors cadastrals i no afectarà als immobles que ja tributen correctament.

A les persones que els hi afecti aquest procés, se'ls hi aplicarà, per part del Cadastre, una taxa de 60,00 EUR.

La Gerència del Cadastre ens ha comunicat que en els propers dies un equip de tècnics de l'empresa SCATA contractada per la Gerència realitzarà els treballs de mesurament de construccions i obtindrà la informació necessària per poder tramitar els procediments en els immobles que es vegin afectats. Aquests tècnics s'identificaran amb una acreditació del Cadastre i amb el seu DNI.

Des de l'Ajuntament restem a la vostra disposició per rebre les consultes que ens vulgueu adreçar i que transmetrem, en cas necessari, als responsables del Cadastre que són els que ostenten la competència.

El dilluns dia 26 de gener a les 20:30 hores s'ha convocat una sessió informativa a la sala de formació de l'Ajuntament per a les entitats que està oberta a tothom que hi vulgui assistir.