Aquest diumenge se celebra el IV Cros Escolar de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:27
19/01/2015

Escolars de diversos col.legis de la comarca del Bages participaran aquest diumenge, 25 de gener, a la quarta edició del Cros Escolar de Cardona que organitzen l'Ajuntament de Cardona, el Consell Esportiu del Bages, la Fundació SHE i les AMPA dels quatre centres educatius de Cardona (IES Sant Ramon, Col·legi Mare de Déu del Carme, Col·legi Mare de Déu del Patrocini i Escola Joan de Palà), amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

La prova es realitzarà a la zona esportiva de la Coromina i s'adreça a nens i nenes de les categories que van des de P3 fins a 4rt d'ESO. A més dels alumnes de les escoles cardonines hi participaran també els escolars de diversos col·legis de la comarca. La inscripció es gratuïta i la prova, que començarà a les 10 del matí, és puntuable per a la fase comarcal de cros dels Jocs esportius escolars de Catalunya.

El Cros Escolar de Cardona s'emmarca dins les activitats de la Jornada del Cor que impulsa la Fundació SHE i, inclou també, una cursa popular no competitiva i gratuïta per adults de 3.300 metres en la qual hi pot participar tothom que ho vulgui.

Podeu descarregar-vos el díptic informatiu i el full d'inscripció al Cros Escolar clicant aquí.