La Fundació Cardona Històrica organitza la primera Nit del Turisme

Última revisió 16-11-2020 23:27
17/12/2014

A l'acte hi assistirà la director general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro i els agents turístic de la vila.

El sector turístic de Cardona es reunirà aquesta nit al Parc Cultural de la Muntanya de Sal per celebrar la primera Nit del Turisme de Cardona, una vetllada dedicada als agents turístics del municipi que servirà també per fer balanç de les accions de promoció turística que s'han executat a Cardona durant el 2014.

L'acte serà presidit per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro, el director general de Patrimoni Cultural, Joan Pluma i el diputat delegat de Turisme de la Diputació de Barcelona, Ramon Riera. A l'acte també hi assistiran el regidor de Turisme, Josep Tristany, la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza i representants polítics de la Catalunya central.

La vetllada, que començarà a 2/4 de 9 del vespre, compta amb la col.laboració de les empreses cardonines E2S, Migjorn, Piteus i Cots Codina i vol esdevenir un punt de trobada del sector per intercanviar idees i valorar els projectes impulsats darrerament.

L'alcalde Ferran Estruch s'ha mostrat convençut que accions com l'elaboració del nou Pla de màrqueting, la commemoració del Tricentenari o la promoció de la marca Cardona "han permès construir una nova estratègia turística que ens ha dut a posicionar-nos com un dels referents del turisme al nostre país". Per aquest motiu "avui Cardona és una destinació més coneguda i estructurada que fa uns anys", ha assegurat l'alcalde.

La primera Nit del Turisme de Cardona servirà també per reconèixer la col.laboració de totes les persones que formen part del sector del turisme a Cardona per la seva feina "per fer de Cardona una destinació turística de primer nivell" i per celebrar que "aquest 2014 ha estat un gran any turístic per la nostra vila", ha explicat l'alcalde, Ferran Estruch.