Cardona s'afegeix a la celebració de La Marató de TV3

Última revisió 16-11-2020 23:27
12/12/2014

La vila de Cardona se suma, un any més, als actes de celebració de La Marató de TV3 que enguany està dedicada a la lluita contra les malalties del cor. Durant aquest cap de setmana diverses entitats i col.lectius de la vila organitzaran activitats obertes a tothom per conscienciar dels efectes que provoquen les dolències cardíaques i recaptar fons per a la investigació i estudi del cor.

El diumenge, a partir de les 2/4 de 12 del migdia, l'antic arxiu de Cardona acollirà un tast gratuït de la cuina que s'elaborava a Catalunya en època de la Guerra de Successió. L'activitat l'organitzen l'Ajuntament de Cardona i la Fundació Cardona Històrica, amb la col.laboració de 7 restaurant de la vila iforma part també dels actes de commemoració del Tricentenari de 1714.

També diumenge, de les 10 del matí a les 2 del migdia, les Bruixes de Cardona organitzaran diverses activitats infantils. Serà al balcó de la Fira i comptaran amb la visita del Càrdio, la mascota del programa SÍ de la Fundació SHE. A més, durant tot el matí de diumenge els veïns del carrer Major donarà caldo en benefici de La Marató i l'Associació de Dones de Cardona faran una xocolatada i vendran manualitats nadalenques fetes per elles mateixes. Els diners recollits es destinaran íntegrament a La Marató de TV3 per la lluita contra les malalties del cor.

Per altra banda, aquesta setmana el Casal de la Gent Gran de la Coromina s'ha sumat també a La Marató de TV3, fent activitats saludables i recollint diners per aquesta causa.

Altres activitats

Avui divendres el Club de Lectura de la Biblioteca municipal Marc de Cardona convida l'escriptora a Maria Barbal per parlar de la seva última novel.la "En la pell de l'altre". L'acte és gratuït i obert a tothom i començarà a les 19:30 hores.
A més, la Biblioteca Marc de Cardona organitza també un conta contes a càrrec de Gisela Llimona que obrirà una maleta plena d'històries cançons i poemes tradicionals del nostre país. L'activitat es gratuïta oberta totohom i començarà a les 18.00 hores.