Cardona presenta avui el seu Pla estratègic

Última revisió 16-11-2020 23:26
21/11/2014

L'Ajuntament de Cardona presentarà avui el Pla estratègic de Cardona, un document que defineix les línies estratègiques que han de fonamentar el desenvolupament econòmic i social de Cardona per als anys futurs.

La presentació es farà al teatre Els Catòlics a 2/4 de 9 del vespre en un acte presidit per l'alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Josep Tristany i de Santi López-Villa, responsable de la coordinació del Pla. En el mateix acte també es presentarà el llibre "Cardona, la vila que volem", que ha estat coordinat i redactat per un grup de joves de la vila. La presentació comptarà, també, amb la presència de Natxo Tarrés com a convidat especial.

El Pla estratègic de Cardona és fruit de l'impuls de l'àrea de Promoció Econòmica del consistori que, a finals de 2013, va iniciar un procés de participació i col.laboració amb els diferents agents econòmics i socials de la vila per definir un full de ruta que repensés, de forma integral, el model de desenvolupament de la vila.

La realització del Pla ha comptat amb la participació de vuit-cents veïns i veïnes de Cardona que s'han implicat en un projecte que s'ha basat en la participació i el consens amb l'objectiu que contribueixi a consolidar una proposta de futur sostenible social i econòmicament per Cardona.

Per a més informació sobre el Pla estratègic de Cardona visiteu la web:
http://cardonaplaestrategic.cat/actualitat