Cardona posarà en marxa un nou programa de convivència intercultural per afavorir la cohesió social i la qualitat de vida al municipi

Última revisió 16-11-2020 23:26
11/11/2014

L'Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i l'Obra Social la Caixa" impulsen un Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural al muncipi bagenc.

L'Ajuntament de Cardona acollirà aquest dimecres l'acte de signatura del conveni que ha de permetre desenvolupar a la vila ducal el Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que impulsen l'Obra Social "la Caixa", l'Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE.

El Projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural està pensat per fomentar la convivència i la cohesió social entre els ciutadans del municipi i ha de permetre afavorir el desenvolupament local i millorar les condicions de vida dels cardonins i cardonines.

L'acord el formalitzaran al saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona l'alcalde Ferran Estruch, Jaume Lanaspa, patró de la Fundació Bancària "la Caixa", Jaume Masana, director Territorial Catalunya de CaixaBank i Eduard Torres, responsable de nous projectes de la Fundació SHE.

La promoció de la salut, l'àmbit socioeducatiu i la participació ciutadana seran els tres eixos d'actuació principal del Projecte que comportaran, a més, l'impuls d'activitats socials i familiars a la ciutat. Per coordinar i gestionar el projecte es contractaran dues persones que actuaran com a facilitadors i dinamitzadors de tot el procés, i que estaran a disposició de tots els àmbits i regidories. El projecte ICI es complementarà amb el Programa de Salut Comunitària, Healthy Communities que impulsa la Fundació SHE i que pretén convertir Cardona en Vila Saludable.

"