Cardona celebra els èxits dels seus patinadors al Mundial de Reus 2014

Última revisió 16-11-2020 23:26
14/10/2014

La vila de Cardona va homenatjar ahir dilluns els patinadors Pere Marsinyach i Anna Marsinyach pels seus èxits esportius al campionat del Món de Reus de Patinatge 2014. L'Ajuntament i el Club de Patinatge del Foment Cardoní van organitzar l'acte que va omplir el saló de sessions de l'Ajuntament d'amics, familiars i patinadors del club que no es van voler perdre l'ocasió de felicitar i reconèixer els dos joves patinadors cardonins.

L'acte va començar a les 8 del vespre quan Pere Marsinyach, que enguany va revalidar el títol de campió del món júnior en la categoria combinada i, a més, va aconseguir la plata en estil lliure, i Anna Marsinyach, plata en la categoria de grups de xou grans amb el Club Patinatge Masnou, van entrar a l'edifici consistorial. Tot seguit l'alcalde Ferran Estruch va celebrar els èxits dels dos esportistes i va definir "el seu treball i el seu esforç com un exemple per a tots. El batlle de Cardona es va referir també al Foment Cardoní a qui va agrair la seva tasca "a l'hora de transmetre els valors positius de l'esport entre els més joves". Va seguir els parlaments el president del Club de Patinatge, Pere Marsinyach, que molt emocionat va celebrar els èxits del seu fill, en va ressaltar la seva constància en el treball, així com, el suport de les persones que estan al seu costat.

Per la seva banda, Anna Marsinyach, que va dedicar la medalla als seus pares, es va mostrar molt feliç dels resultats obtinguts i va explicar que encara que patini amb el Club del Masnou el seu cor és a Cardona. Finalment, Pere Marsinyach va explicar als assistents com havia afrontat la competició durant el Mundial de Reus. El campió mundial va agrair també el suport de totes les persones que l'ajuden i l'animen "en els moments bons i també en els moments difícils i per l'energia que des de sempre li transmet Cardona".

"