Cardona acull les jornades I ara què faig?", dedicades a orientar els joves després dels estudis"

Última revisió 16-11-2020 23:25
27/08/2014

Durant un cap de setmana (6 i 7 de setembre), les ponències i tallers han de servir per ajudar els joves a iniciar, replantejar o impulsar la seva carrera professional.

Organitzades per l'entitat Goral, I ara què faig?" comptarà amb la participació de reconeguts experts en desenvolupament competencial, educació, emprenedoria i mentoratge, entre ells José Manuel Pérez Díaz "Pericles", impulsor del prestigiós projecte Valnalón Educa (Astúries).

"I ara què faig?" és, de forma sintètica, la pregunta que molts titulats o estudiants d'últim curs no poden respondre. L'entitat Goral organitza, per als dies 6 i 7 de setembre, unes jornades per ajudar-los a iniciar, impulsar o replantejar la seva carrera professional. Durant dos dies, experts reconeguts en el desenvolupament professional, emprenedor i empresarial treballaran amb els joves inscrits per mitjà de ponències i tallers del màxim nivell.

Les jornades, que es duran a terme al Centre Cívic de Cardona, procuraran orientar els joves en el seu camí per trobar oportunitats laborals, autoocupar-se, agrupar-se o fins i tot generar nous llocs de treball en el seu entorn. L'esperit emprenedor serà l'element transversal a les temàtiques que s'imparteixin, ja sigui amb la finalitat de crear una nova empresa o bé, i no menys important, amb la intenció d'incentivar la iniciativa dins d'una organització.

Ponències sobre capacitats i responsabilitats personals, aflorament del talent, metodologia innovadora, economia de la cololaboració i descobriment de competències són alguns dels atractius de les jornades, que també comptaran amb tallers de motivació, reflexió, inteloligència emocional, comunicació i expressió oral. L'esdeveniment també connectarà els joves amb equips afins de treball, que cololaboraran per definir les oportunitats de futur, pròpies i cololectives, amb la vista posada als propers cinc anys.

Pel que fa als ponents, "I ara què faig?" comptarà amb la participació (tant dissabte com diumenge) de l'emprenedor social José Manuel Pérez "Pericles", especialment reconegut pel seu lideratge al prestigiós projecte de cultura emprenedora Valnalón Educa (Astúries). També hi prendrà part, entre altres, una de les grans expertes en aprenentatge digital i economia de la cololaboració, Laura Rosillo, així com la "coach" i psicòloga bagenca Alba Simón, experta en motivació i orientació professional.

La cololaboració de l'Ajuntament de Cardona i les importants esponsoritzacions privades han permès que les inscripcions (encara obertes a www.iaraquefaig.cat) siguin gratuïtes, amb un únic dipòsit de 25 euros que es retornaran després de l'assistència a les jornades.

No cal dir que les inscricpcions estan obertes a tots els joves disposats a adquirir nous i valuosos coneixements.

Tota la programació i inscripcions: www.iaraquefaig.cat
Més informació: www.goral.cat

"