La Coromina comença la seva Festa Major

Última revisió 16-11-2020 23:25
20/08/2014

La Coromina celebra a partir de demà la Festa Major amb un programa d'actes farcit de propostes festives i culturals per a tots els gustos i edats.

El tret de sortida de la celebració el donarà el cafè-concert que ofreirà el grup grup Cybee demà a les 10 de la nit a la plaça Àngel Guimerà. Els actes continuaran l'endemà divendres a les 10 de la nit quan la companyia de teatre La Cua del Gat presentarà l'obra "Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores". Més tard, a les 12 de la nit, les Bruixes de Cardona organitzaran un correfoc pels carrers de la Coromina i, a continuació, l'envelat acollirà un concert amb els grups Strombers i Séptimo A.

La jornada de dissabte arrencarà a les 6 de la tarda amb diverses activitats adreçades als més joves com una animació infantil, un berenar amb coca i xocolata i un passacarrers. Seguidament se celebrarà el pregó de festes. A les 10 de la nit hi haurà una nova funció de l'obra de teatre de la Cua del Gat i a les 11 s'organitzarà una tronada de Festa Major. La nit finalitzarà amb el gran ball a l'envelat amb el conjunt Solimar.

La festa prosseguirà diumenge al matí amb el tradicional ofici religiós. Ja a la tarda se celebrarà un partit de futbol de veterans i a les 18:30 hores la Cua del Gat oferirà una nova representació teatral. A les 7 de la tarda un nou passacarrers amb la Banda de Música de Cardona amenitzarà la jornada i a les 8 del vespre la Cobla de Cardona farà una audició de sardanes. Arribades les 10 de la nit hi haurà el tradicional piromusical i, a continuació, l'orquestra Girasol protagonitzarà el gran ball de festa major. La Festa Major de la Coromina 2014 finalitzarà el dilluns 27 d'agost amb l'espectacle musical "Lo tuyo y lo mío" i finalment hi haurà ball amb el grup Tryfàsyc.