S'obre un Verkami per finançar el vuitè piromusical de la Coromina

Última revisió 16-11-2020 23:24
06/08/2014

Els Amics del Piromusical de la Coromina han iniciat una campanya de micromecenatge per contribuir a finançar el piromusical de la Festa Major de la Coromina 2014.

La campanya es realitza a través de la plataforma de micromecenatge Verkami i ja es pot consultar a internet i fer-hi aportacions clicant el següent enllaç:

http://vkm.is/lacoromina2014

De moment ja s'han aconseguit 185 euros dels 600 euros que s'han proposat finançar mitjançant aquesta via. Els mecenes que col·laborin en el projecte rebran una recompensa que pot anar des de posar el nom del mecenes als coets que es llançaran durant el piromusical o fins i tot accionar el botó que inicia el llançament.

El piromusical es farà el 24 d'agost, dins dels actes de la festa Major de la Coromina, i les recompenses es faran efectives aquell mateix dia. La recaptació anirà destinada al piromusical i si es superés la quantitat sol·licitada es considerarà invertir-la en més pirotècnia per aquest any o bé estalviar-la pel piromusical de l'any vinent. La campanya de micromecenatge pel piromusical de la Coromina 2014 finalitza d'aquí a 19 dies.