El Tricentenari protagonista del cartell de Festa Major 2014

Última revisió 16-11-2020 23:24
17/07/2014

Cardona ja disposa del cartell que anunciarà la festa gran de la vila que se celebrarà els dies 13, 14, 15 i 16 de setembre. El cartell guanyador és obra de Gemma Portí i té com a principal element gràfic la tradicional cargolera del Corre bou de Cardona juntament amb la imatge d'un miquelet.
El jurat del concurs està format per la comissió de Festa Major que enguany va demanar a quatre professionals del disseny gràfic i la imatge de Cardona que fes una selecció de 3 de les 9 obres que es van presentar a concurs. Seguidament, els membres de la comissió de Festa Major van votar cada una de les 3 propostes que havien passat a la final.
La tercera tinent d'alcalde de l'Ajuntament, Aida Molner va llegir el veredicte del concurs que està dotat amb un premi de 300 euros i entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l'Ajuntament de Cardona des del setembre de 2014 a l'agost de 2015.
Aquest és el setè any que el cartell de la Festa Major de Cardona s'escull a través d'un concurs popular amb la voluntat que hi puguin participar totes les persones que ho desitgin. La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa d'actes de les festes.