La Muntanya de Sal de Cardona torna a ser l'escenari de les Nits Màgiques d'estiu

Última revisió 16-11-2020 23:24
27/06/2014

L'interior de la Muntanya de Sal acollirà aquest estiu les actuacions de Névoa i Vicenç Solsona i Alysum Ensemble

La Fundació Cardona Històrica i l'Ajuntament de Cardona han presentat la programació de les Nits Màgiques a la Muntanya de Sal que inclourà en aquesta nova edició dos concerts en un espai tan singular com és l'interior de la Muntanya de Sal de Cardona.

Les Nits Màgiques 2014 oferirà dos concerts a 82 metres de profunditat, en un entorn únic. La primera cita del cicle serà el dissabte 12 de juliol amb l'actuació del trio Alysum Ensemble, format per la soprano Cristina Ruiz Marco, Laura Gené Hijós al violí i Heidrun Bergander al piano. Alyssum Ensemble oferirà un repertori variat i marcadament íntim que recorrerà diferents períodes i sensibilitats musicals, des del classicisme de Mozart, passant pel romanticisme, fins a la música d'autors contemporanis amb el tema de l'amor com a fil conductor.

La segona vetllada màgica portarà a Cardona la cantant Névoa i el guitarrista Vicenç Solsona. Névoa (Núria Piferrer) presentarà el dissabte 9 a l'interior de la Muntanya de Sal el seu darrer treball The Jamboree Sessions, en el qual explora un repertori sense limitacions d'estils ni gèneres, que va de la cançó portuguesa i brasilera, fins a la copla espanyola, el bolero i el jazz.


Concert 12 de juliol. Alysum Ensemble
o Preu entrada: 20 euros
o Les places són limitades.
o El concert inclou un petit refrigeri.
o A les 20.30h, recepció dels assistents al Parc Cultural de la Muntanya de Sal. Trasllat en vehicle especials fins a l'accés de les galeries mineres.
o A les 21.00h, inici del Concert.
o Venda d'entrades: fins el mateix dissabte dia 12 de juliol a les 20.00h a l'Oficina de Turisme de Cardona (oficinaturisme@cardona.cat / 93 869 27 98). Horari: Matins de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores. Tardes: de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabte de 17 a 20 hores. Diumenge tarda, tancat.

Concert 9 d'agost. Névoa
o Preu entrada: 25 euros
o Les places són limitades.
o El concert inclou un petit refrigeri.
o A les 20.30h, recepció dels assistents al Parc Cultural de la Muntanya de Sal. Trasllat en vehicle especials fins a l'accés de les galeries mineres.
o A les 21.00h, inici del Concert.
o Venda d'entrades: fins el mateix dissabte dia 9 d'agost a les 20.00h a l'Oficina de Turisme de Cardona (oficinaturisme@cardona.cat / 93 869 27 98). Horari: Matins de dilluns a diumenge de 10 a 14 hores. Tardes: de dilluns a divendres de 17 a 19 hores i dissabte de 17 a 20 hores. Diumenge tarda, tancat.