Més de 100 alumnes d'ESO i Baxillerat de Cardona participen als concursos de la Setmana sense fum

Última revisió 16-11-2020 23:23
05/06/2014

El Teatre Els Catòlics de Cardona va acollir divendres passat l'acte d'entrega dels premis del Primer Concurs de la setmana sense fum organitzat per l'EAP del CAP Cardona amb el lema Cada vegada que ho deixes, triomfes!".

El concurs va comptar amb la participació de més de 100 alumnes agrupats per edats. Així els escolars de 1er i 2on d'ESO van participar en la modalitat de disseny gràfic fent dibuixos, els de 3r i 4art d'ESO, escrivint una carta a un fumador, i els de batxillerat fent fotografies.

Els tres primers premiats de cada categoria van ser obsequiats amb un curs on-line d'anglès amb Plataforma virtual i una tauleta, gentilesa de l'acadèmia d'idiomes cardonina Meeting Point i de l'empresa de disseny de noves tecnologies i informàtica Lan Cardona. A més, els finalistes, van rebre quatre entrades cadascú, per anar al CosmoCaixa, gentilesa de "La Caixa"

A l'acte hi van assistir tots els participants acompanyats dels professors, l'alcalde Ferran Estruch i la Regidora de Sanitat i Ensenyament, Elena Xixons
Els treballs dels alumnes han estat exposats al CAP Cardona tota la setmana i encara hi seran una setmana més. En el marc de la setmana sense fum també es van impartir dos tallers als alumnes de Biologia d'ESO, sobre fisiologia respiratòria i Proves Funcionals Respiratòries.

"