L'Ajuntament remodela les places de davant de l'institut i del CAP

Última revisió 16-11-2020 23:23
16/05/2014

L'actuació permetrà guanyar aparcaments a tocar del centre històric

L'ajuntament de Cardona ha començat els treballs de remodelació de la plaça de les Fabricantes i la plaça de Josep Compte i Viladomat per tal de millorar la seguretat de la zona, ampliar les places d'estacionament i endreçar aquest àmbit del municipi.

A la plaça de les Fabricantes, davant la zona d'accés a l'IES Sant Ramon, el projecte de millora consistirà en l'adequació del mur de la plaça i la substitució de l'antiga barana de formigó per una nova barana de ferro. Els treballs, que van començar al setmana passada, finalitzaran amb el repintat de l'asfalt de la plaça per tal d'ordenar les actuals places d'estacionament de vehicles.

Pel que fa a la plaça de Josep Compte i Viladomat l'actuació que s'hi portarà a terme consisteix en la substitució del ferm de grava per un asfaltat de formigó. A més, s'hi habilitaran 17 noves places d'aparcament fet que permetrà augmentar el nombre de places d'estacionament de vehicles en una zona d'accés al centre històric.

El projecte de millora d'aquests espais ha estat redactat pels serveis tècnics municipals i l'execució de les obres va a càrrec de la brigada municipal d'obres i dels peons d'un dels plans d'ocupació contractat per l'Ajuntament. Les obres tenen un pressupost total de prop de 6.000 euros, i formen part del projecte de remodelació del carrer Hospital que començarà el mes de juny vinent.