Última setmana per apuntar-se al Taller de Cultura de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:23
29/04/2014

Aquesta setmana finalitza el període d'inscripcions del segon bloc del Taller de Cultura que impulsa l'Ajuntament de Cardona. El termini per formalitzar les inscripcions acaba el divendres 2 de maig i els tallers només es faran en cas que hi hagi el nombre suficient de persones inscrites.

Les activitats d'aquest segon bloc començaran la setmana del 5 de maig i inclouen un taller de ganxet de nivell bàsic, un de tast d'olis, un d'alimentació saludable, un d'escriptura creativa, un d'iniciació i elaboració i tast de cervesa artesanal i un de ganxet de nivell mitjà.

Les inscripcions s'han de fer presencialment a les oficines de l'Ajuntament de dilluns a divendres, entre les 9 del matí i les 2 del migdia. A més d'omplir la butlleta d'inscripció caldrà fer efectiu en aquell moment el pagament del curs. Les places són limitades, varien en funció de cada curs i no es poden reservar.

CLICA AQUÍ PER DESCARREGAR EL DÍPTIC INFORMATIU D'EL TALLER.

Una iniciativa encaminada a ampliar l'oferta cultural del municipi
La primera edició del taller de Cultura es va dur a terme l'any 2012. Des de llavors se n'han organitzat un total de tres edicions que han programat més de 35 cursos amb més de 400 inscrits. La creació del Taller és una iniciativa de la regidoria de Cultura pensada per dinamitzar i ampliar l'oferta cultural i de lleure de Cardona.