L'Ajuntament posa en marxa un sistema per reservar els espais del Centre Cívic per internet

Última revisió 16-11-2020 23:22
17/04/2014

A partir d'aquesta setmana ja es pot sol.licitar, a través d'internet, l'ús dels espais del Centre Cívic/Casal de Joves de Cardona. La reserva d'espais es fa mitjançant un nou aplicatiu que s'ha instal.lat a la web de l'Ajuntament de Cardona (www.cardona.cat).

El nou sistema de reserva d'espais ha estat impulsat per la Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament amb l'objectiu de facilitar al màxim l'accés a l'equipament. El nou aplicatiu es va presentar divendres passat al Centre Cívic en una trobada amb les entitats que va servir, també, per explicar els principals punts del reglament d'usos de l'equipament.

Durant la sessió es va demanar a les entitats la seva implicació en el funcionament del Centre Cívic i l'alcalde, Ferran Estruch i la regidora, Maite Barrera, van animar a les entitats a formar part del grup gestor que s'encarregarà de gestionar el Centre Cívic. També es va aprofitar la sessió per explicar als assistents el sistema d'accés al Centre Cívic que es realitzarà per mitjà d'unes targetes digitals que permetrà als usuaris accedir lliurement a l'edifici en les hores que tinguin autoritzades.

Sol.licitud d'espais per internet
L'ús de l'aplicatiu es fa per mitjà d'un formulari que permet als usuaris sol.licitar i fer la prereserva de l'espai que necessitin. Un cop fet aquest pas, els tècnics municipals la tramiten. El sistema permet veure, a la vegada i de forma actualitzada, quins espais estan prereservats i quins espais estan reservats definitivament. A banda de l'aplicatiu online, les persones i entitats que ho prefereixin podran sol.licitar un espai del Centre Cívic/Casal de Joves pels canals tradicionals a les oficines de l'Ajuntament de Cardona.

Podeu utilitzar l'aplicatiu clicant aquí.