L'Ajuntament convoca una sessió amb les entitats per definir la gestió del Centre Cívic

Última revisió 16-11-2020 23:22
09/04/2014

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Cardona ha convocat a les entitats de la vila per posar fil a l'agulla a l'elecció de les entitats que vulguin formaran part del Grup Gestor del Centre Cívic/Casal de Joves de Cardona.

El Grup Gestor estarà format pels representants que designin les entitats i per l'Ajuntament i serà l'encarregat de gestionar el dia a dia del Centre Cívic. Aquest model de gestió mixta és la principal proposta de les associacions cardonines al procés participatiu que l'any passat va impulsar l'Ajuntament amb l'objectiu de definir el model de gestió del Centre Cívic.

La sessió, a la qual s'ha convocat tot el teixit associatiu cardoní, se celebrarà aquest divendres a les 8 del vespre al Centre Cívic i també permetrà explicar als assistents el sistema d'accés al Centre Cívic amb targetes digitals i l'aplicatiu online desenvolupat per fer la sol.licitud i reserva d'espais del Centre Cívic. Per mitjà d'aquest aplicatiu els usuaris podran fer la sol.licitud d'un espai del Centre Cívic per internet i veure, a la vegada i de forma actualitzada, quins espais estan disponibles.