El Cant d'un Poble". Concert extraordinari de música popular catalana a Cardona"

Última revisió 16-11-2020 23:22
03/04/2014

La Coral Cardonina, la Banda de Música de Cardona, la Coral Escriny i la Capella de Música Burés oferiran un gran concert de música tradicional catalana dedicat al Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió.

El proper diumenge 13 d'abril, a les 18:30 hores, el temple parroquial de Sant Miquel de Cardona acollirà l'estrena del concert "El cant d'un poble" una producció musical amb la Coral Cardonina, la Banda de Música de Cardona, la Coral Escriny de Santpedor i la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar, inclosa en el programa d'actes que Cardona ha organitzat per commemorar el Tricentenari de 1714 a la vila ducal.

El programa del concert està dedicat íntegrament a la música popular catalana i inclourà una vintena de peces de diferents estils, períodes i territoris. Cançons tradicionals, antigues i modernes, cançons d'autor, himnes històrics o sardanes formaran part de l'eclèctic repertori d'aquest "Cant del poble". Participaran en la vetllada més d'un centenar de cantaires i una seixantena de músics de la Catalunya Central, a més de la soprano, Belén Ayala, que actuarà com a solista en algun passatge del concert.

Les entrades tenen un preu únic de 10 euros i es poden adquirir anticipadament a l'Oficina de Turisme de Cardona (Avinguda del Rastrillo / oficinaturisme@cardona.cat / 93 869 27 98) o el mateix dia del concert a l'entrada de l'església de Sant Miquel.

"El cant d'un poble" està organitzat per la Coral Cardonina, la Banda de Música de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i l'Ajuntament de Cardona, i compta amb la col.laboració de la Parròquia de Sant Miquel i Sant Vicenç de Cardona, la Coral Escriny, la Capella de Música Burés, els Amics de la Música i les Arts Escèniques de la Catalunya Central i el SI Bages Sud.