L'Ajuntament vol assegurar el ple funcionament del parc de Bombers de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:22
13/03/2014

Cardona vol assegurar el manteniment del parc de Bombers a la vila en els propers anys i conservar un servei que es consideri estratègic per al municipi.

Així ho van exposar l'alcalde cardoní, Ferran Estruch i la regidora de Protecció Civil, Maite Barrera, al Director General de Serveis Territorials d'Interior, Albert Ballesta i al Cap d'emergències de la regió Central, Jordi Vilà durant la reunió que van tenir el passat 27 de febrer a Cardona.

La reunió va servir per conèixer els plans de la Generalitat en relació a la xarxa de parcs de Bombers -afectats per les restriccions de pressupost- i va concloure amb el compromís per part dels responsables de la Generalitat de garantir la continuïtat del parc de Bombers de Cardona.

L'alcalde Ferran Estruch va explicar al director dels Serveis Territorials la importància que el parc de Bombers de Cardona té per a la protecció d'un ampli territori de la Catalunya central. En aquest sentit, va apuntar que el parc més proper -el de Solsona- es troba a una distància considerable i en una zona del país que té una gran massa forestal. Igualment des de Cardona es va demanar als responsables de Bombers que garanteixin la dotació de recursos necessaris perquè el parc de Bombers de Cardona pugui complir les seves funcions.

El Director de Serveis Territorials d'Interior va assegurar el manteniment del parc de Bombers a Cardona, reconeixent la tasca i distribució estratègica de tots els parcs de Bombers per arribar a tot el territori.