Arriba el Carnaval 2014

Última revisió 16-11-2020 23:22
20/02/2014

La vila de Cardona celebrarà els dies 27 i 28 de febrer, 1, 2 i 5 de març la festa de Carnaval que, com ja és tradició, començarà amb la botifarrada del Dijous Llarder que organitza la Colla de Geganters i Grallers de Cardona. La festa començarà amb la cercavila del Jaume i el Jaume petit i amb l'animació musical amb la Banda de Música de Cardona.

El Carnaval cardoní prosseguirà l'endemà amb el Carnaval de les escoles. Els nens i nenes de les escoles de Cardona participaran a la rua de Carnaval que arribarà fins a la plaça de la Fira acompanyats per la Banda de Música de Cardona. Seguidament es farà el Sermó i a continuació hi haurà un espectacle infantil amb el grup Ai Carai!

La jornada més esperada del Carnaval arribarà dissabte amb la cursa d'andròmines, l'arribada del Carnestoltes i el sopar-concert al pavelló municipal. Enguany actuaran els grups Tryfàsyc, On the rock's i Séptimo A i MasterOut Dj's, en una nit organitzada per l'entitat juvenil Cardona Jove. Les inscripcions per a la baixada d'andròmines i la venda d'entrades del sopar-concert de dissabte es faran del divendres 21 al dijous 27 de febrer, de 9 a 14 hores, a les oficines de l'Ajuntament.

Les activitats continuaran el diumenge a les 6 de la tarda al Pavelló municipal d'Esports que acollirà l'animació infantil "La festa dels + tumacat".

El Carnaval 2014 arribarà a la seva fi el dimecres de cendra. A partir de les 6 de la tarda començaran els actes amb una cercavila pel nucli antic amb la Banda de Música de Cardona. A continuació es farà l'enterrament del Carnestoltes i la tronada de fi de festa. Una sardinada popular, amb les associacions A viure que són dos dies i La sal de Cardona, posaran el punt i final a la festa.