El Parc Cultural de la Muntanya de Sal obté el segell de qualitat turistica SICTED

Última revisió 16-11-2020 23:22
18/02/2014

El Parc Cultural de la Muntanya de Sal de Cardona ha estat reconegut amb el distintiu de qualitat turística SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació) que reconeix la qualitat en la gestió de les empreses turístiques.

Aquest distintiu està promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis per tal d'impulsar les bones pràctiques en la gestió de les destinacions turístiques a nivell nacional.

L'any passat el Parc Cultural de la Muntanya de Sal es va inscriure per obtenir aquest certificat i al setembre va passar amb èxit l'avaluacio. L'obteció del segell certifica l'assoliment dels estàndards de qualitat que exigeix el SICTED. Un dels punts claus del distintiu és la millora de la qualitat en destinació, la informació al turista, la implantació de bones pràctiques de gestió o el desenvolupament d'eines d'excel.lència.

L'entrega dels diplomes es farà demà a la seu del Consell Comarcal del Bages a les 17 hores. A l'acte hi assistiran el regidor de Turisme de l'Ajuntament cardoní, Josep Tristany i la gerent del Parc Cultural de la Muntanya de Sal, Anna Poza. Pel Regidor de Turisme de Cardona l'obtenció d'aquest distintiu certifica la bona tasca que s'està fent a la vila en l'àmbit del turisme. Un dels avantatges que suposa l'obtenció del SICTED és entrar en els circuits de promoció de les ofertes turístiques de qualitat que impulsa la secretaria estatal de Comerç i Turisme a nivell espanyol.