L'Ajuntament demana als cardonins que llueixin el mocador de Festa Major a les festes de Santa Eulàlia

Última revisió 16-11-2020 23:22
05/02/2014

Per celebrar la presència del seguici festiu de Cardona a les festes de Santa Eulàlia de Barcelona l'Ajuntament convida als veïns a lluir el mocador de Festa Major.

El seguici festiu de Cardona participarà aquest diumenge a les festes de Santa Eulàlia amb una cercavila pels carrers del centre històric de Barcelona. Els gegants dels barris, l'Àliga, la Banda de Música i el Ball de bastons formaran part de la comitiva que acompanyarà l'Àliga de Barcelona i els Gegants de la ciutat, Jaume I i Violant d'Hongria.

El seguici festiu iniciarà el seu recorregut a les 5 de la tarda des del Palau de la Virreina, baixarà per la Rambla i enfilarà el carrer Ferran fins a la plaça sant Jaume. Un cop a la plaça hi haurà l'exhibició dels balls de tots els elements festius.

Presentació de les festes
Ahir al migdia el Palau de la Virreina va acollir l'acte oficial de presentació de les Festes de Santa Eulàlia a càrrec del Tinent d'alcalde de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana. A l'acte hi va assistir, en representació de l'Ajuntament de Cardona el regidor de Turisme, Josep Tristany.

En la seva intervenció, Jaume Ciurana va mostrar la seva satisfacció per poder comptar amb la participació del seguici festiu de Cardona pel simbolisme que suposa la seva assistència a les festes de Santa Eulàlia l'any del Tricentenari.