Arriba el tercer Cros Escolar de Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:21
20/01/2014

El proper diumenge 26 de gener se celebra la tercera edició del Cros Escolar de Cardona que organitzen l'Ajuntament cardoní, la Fundació SHE i el Consell Esportiu del Bages amb la col.laboració de les AMPAS de Cardona.

La prova es realitzarà al camp municipal d'esports de Cardona i s'adreça a nens i nenes de les categories que van des de prebenjamí fins a cadet. A més dels alumnes de les escoles cardonines i poden participar els alumnes de totes les escoles de la comarca que s'inscriguin mitjançant el Consell Esportiu del Bages. La inscripció es gratuïta i la prova es puntuable per la fase comarcal de cros dels Jocs esportius escolars de Catalunya.

A més, la prova inclourà també una categoria mini pels més petits (P3, P4, P5) i una cursa popular no competitiva per adults. El Cros Escolar de Cardona s'emmarca dins les activitats de la Jornada del Cor que la Fundació SHE organitzarà a Cardona del 18 al 26 de gener per promoure la salut cardiovascular. Es recomana que tota la gent de Cardona vagi caminant fins el camp de futbol, per tal de deixar lliure els aparcaments pels participants que vinguin de fora.

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu i el full d'inscripció al Cros Escolar clicant aquí.