Cardona comença aquest divendres la primera sessió participativa del Pla estratègic

Última revisió 16-11-2020 23:21
09/12/2013

L'Ajuntament cardoní convoca al Centre Cívic els agents econòmics i socials del municipi per definir plegats el nou model de desenvolupament econòmic de Cardona

Cardona posarà fil a l'agulla aquest divendres a la redacció del Pla estratègic de la vila, un Pla pensat per debatre i definir, amb els agents econòmics i socials, del municipi el model econòmic de Cardona per als propers anys.

La sessió començarà a les 6 de la tarda al Centre Cívic/Casal de Joves i tindrà una durada de tres hores. En aquest temps els participants debatran sobre la situació actual del municipi i definiran les línies estratègiques del desenvolupament futur de Cardona.

El Pla estratègic és un aposta de l'Ajuntament de Cardona "per obrir una àmplia anàlisi i reflexió sobre el model de creixement futur que volem implantar al municipi, segons ha explicat l'alcalde Ferran Estruch. L'Ajuntament espera que se sumin al projecte els representants del sectors econòmics, entitats, professionals i ciutadans compromesos amb el futur de Cardona. L'objectiu final serà elaborar un full de ruta que repensi de forma integral el model de vila i contribueixi a consolidar un futur sostenible social i econòmicament.

Per a més informació sobre el Pla estratègic de Cardona i per apuntar-vos a la sessió participativa visiteu la web: http://cardonaplaestrategic.cat/actualitat

"