Nova sessió del Pla Local de Joventut adreçada als joves

Última revisió 16-11-2020 23:21
29/10/2013

L'Ajuntament de Cardona ha programat una nova sessió de debat adreçada als joves del municipi perquè participin en l'elaboració del futur Pla Local de Joventut (PLJ) de Cardona. La trobada es farà el dia 9 de novembre a les 11:30 hores al Centre Cívic i s'ha programat en dissabte per facilitar l'assistència del col.lectiu juvenil.

La sessió permetrà conèixer també els primers resultats de la primera fase del PLJ de Cardona consistent en l'avaluació i diagnosi de la realitat juvenil del municipi. Els tècnics de l'empresa Mirada Local, encarregada del projecte, presentaran els resultats i dinamitzaran la sessió participativa. Per incentivar la participació l'Ajuntament ha enviat una carta personalitzada a tots els joves de la vila d'edats compreses entre els 15 i els 29 anys.

La voluntat de la regidoria de Joventut del consistori cardoní és conèixer l'opinió dels joves per tal d'incorporar la seves propostes al Pla de Joventut que està elaborant l'Ajuntament i que estarà vigent des de l'any 2014 al 2018. La regidora de l'àrea, Aida Molner, espera que els joves participin del projecte "per tal de debatre amb ells les inquietuds i necessitats que tenen com a col.lectiu".

En aquesta línia, la regidora ha afegit que "és important que el document que s'elabori respongui de la manera més precisa a la realitat dels joves de la vila i per això és necessària la seva implicació".

Amb l'elaboració del Pla Local de Joventut de Cardona l'equip de govern dóna resposta a un dels projectes que va defensar en les passades eleccions municipals. L'Ajuntament espera disposar d'aquest important full de ruta per vertebrar de manera específica i global les polítiques de joventut, atès que els joves constitueixen un dels pilars fonamentals de la societat.