Cardona omple la Fira de la Llenega de visitants

Última revisió 16-11-2020 23:21
29/10/2013

La vila de Cardona va viure aquest diumenge una reeixida edició de la seva fira dedicada al món dels bolets amb el centre històric de la vila ple de parades de bolets i de visitants. La vintiunena edició de la Fira de la Llenega de Cardona va tancar amb un notable èxit de públic i d'organització de les activitats que complementen el certamen.

Les activitats que més seguiment van tenir van ser, sobretot, les degustacions de plats elaborats amb bolets que van cuinar 9 restaurants de la vila, així com, la sisena edició del concurs infantil de bolets en el qual hi van participar més d'una vintena de joves boletaires. A més, durant tot el matí el nucli antic de la vila ducal va viure una gran animació amb les parades al carrer del comerç local, la venda de productes d'artesania i alimentació i les exposicions de bolets.

Coincidint amb la Fira es va fer també la xerrada Els Bolets. Producte estrella a la cuina", amb a càrrec de Miquel Márquez, del restaurant Sala de Berga que va finalitzar amb el tast d'una tapa cuinada amb bolets a càrrec del cuiner local, David Guitart i amb maridatge de vins Piteus. Per la seva banda el Centre Cardona Medieval va obrir les seves portes per projectar l'audiovisual "Els Cardona, senyors de la sal" i oferir una visita guiada pel nucli antic en la qual van participar una quarantena de persones.

"