Prova d'Accés a Cicles Formatius de Grau Mig

Última revisió 16-11-2020 23:20
29/08/2013

L'Ajuntament de Cardona ha renovat el conveni de col.laboració amb la Diputació de Barcelona per tal de realitzar a la vila un curs de preparació per a les proves d'accés a Cicles Formatius de Grau Mig.

L'objectiu del conveni és oferir l'oportunitat de formar aquelles persones que en el seu moment no van poder acabar els estudis i donar-los la possibilitat d'adquirir unes competències que els permetin afrontar les proves d'accés als Cicles Formatius de Grau Mig. Per tant, el curs està adreçat a les persones que no tenen la ESO -que és la titulació mínima exigida per matricular-se en un cicle formatiu- per tal que puguin cursar aquests ensenyaments. El fet de superar les proves els dona dret a continuar formant-se sense limitacions.

Per accedir a aquest curs no hi ha límit d'edat, però s'haurà de tenir com a mínim 17 anys o complir-los durant l'any 2014, i no disposar del Graduat d'Educació Secundària Obligatòria. El termini per inscriure's, serà durant la primera quinzena de setembre, ja que es preveu iniciar el curs el proper 30 de setembre i finalitzarà a finals d'abril.

Els curs té un total de 330 hores, que es desglossaran de dilluns a dijous de 17:30h a 20:45h a les instal·lacions de l'Ajuntament.

Per a més informació, adreceu-vos al Servei Local d'Ocupació, de dilluns a dijous de 10h a 14h, o bé, truqueu al 93 868 40 49 - 93 869 10 00. La documentació necessària per fer correctament la inscripció, serà la fotocòpia del DNI, i fer el pagament de 30EUR que és el preu públic establert.

Podeu veure el fulletó informatiu clicant aquí.