El concurs de cartells de Festa Major ja té guanyador

Última revisió 16-11-2020 23:20
17/07/2015

Cardona ja té el cartell de la Festa Major d'enguany que se celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre. La proposta presentada per la solsonina Gemma Colell Testagorda va ser la més votada entre les obres que participaven al concurs i té com a principal element gràfic l'àliga de Cardona.

Per seleccionar la proposta guanyadora, es va designar un jurat d'experts format per professionals del disseny gràfic i la imatge que va seleccionar 5 de les 24 obres que es van presentar a concurs. Seguidament, els membres de la Comissió de Festa Major van votar cada una de les propostes que havia passat a la final. El cartell va ser el més votat amb un total de 36 vots.

L'Alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i la segona tinent d'alcalde, Aida Molner, van llegir ahir el veredicte del concurs que està dotat amb un premi de 300 euros i dues entrades gratuïtes per a tots els actes que organitzi l'Ajuntament des del setembre de 2015 fins a l'agost de 2016.

La imatge del cartell presidirà els actes de la Festa Major de Cardona i serà també la portada del programa de festes. Els cartells