NOTA INFORMATIVA

Última revisió 16-11-2020 23:20
15/07/2015

Durant el mes de març un equip de tècnics de l'empresa SCATA -contractada per la Gerència Regional del Cadastre a Catalunya- va ser al municipi de Cardona per dur a terme les tasques de regularització cadastral al municipi.

Un cop finalitzades aquestes tasques, des de l'Ajuntament de Cardona s'informa a la ciutadania que la Gerència Regional començarà a enviar les notificacions dels expedients de regularització cadastral als titulars corresponents.

Aquests treballs, regulats per la disposició addicional tercera del Text refós de la Llei del Cadastre immobiliari, es van dur a terme per tal d'incorporar al Cadastre les construccions i alteracions que no havien estat declarades. Així, només rebran aquestes notificacions aquells propietaris que estiguin afectats pel procés de regularització. Aquest procés no implica una nova revisió dels valors cadastrals i no afectarà als immobles que ja tributen correctament. A les persones a qui afecti aquest procés se'ls aplicarà, per part del Cadastre, una taxa de 60 euros. El número d'expedients de regularització cadastral al municipi de Cardona és de 188.

Des de l'Ajuntament restem a la vostra disposició per atendre les vostres consultes a l'àrea d'Urbanisme de dilluns a divendres de 9 h. a 13 h.