Els delegats de la Generalitat a la Catalunya Central visiten Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:20
17/07/2013

Cardona va acollir ahir una sessió de treball dels delegats del govern de la Generalitat a la Catalunya Central que van aprofitar la seva estada a la vila ducal per conèixer el centre històric de la vila i visitar el Casal Graells, seu de l'Arxiu Històric municipal, i el Castell de Cardona.

En el marc de la trobada, l'alcalde Ferran Estruch i el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau es van reunir a l'Ajuntament per comentar diversos aspectes relacionats amb els projectes de govern del consistori cardoní. L'alcalde, acompanyat del Tinent d'alcalde, Josep Tristany, va explicar al delegat del govern les línies estratègiques pel desenvolupament del municipi fent especial èmfasi en l'aposta pel turisme, la salut i el programa de commemoració del 300 aniversari de 1714.

Al terme de la reunió, la delegació va recórrer el centre històric fins al Casal Graells, on a més de conèixer l'edifici i contemplar la Carta de Poblament de Cardona, van dur a terme la sessió de treball que realitzen periòdicament. Un cop finalitzada la sessió la comitiva ses va dirigir al Castell de Cardona on va concloure la visita.