Curs bàsic de wordpress per entitats

Última revisió 16-11-2020 23:20
27/06/2013

La Regidoria de participació ciutadana i entitats de l'Ajuntament de Cardona organitzarà el proper mes de juliol un curs formatiu de creació i gestió de blocs d'internet a través de la plataforma wordpress, una de les més utilitzades actualment a la xarxa.

El curs és gratuït i està adreçat especialment a les entitats de la vila. Un cop finalitzades les sessions de formació els alumnes coneixeran els aspectes bàsics del sistema wordpress que permet crear, de manera pràctica i gratuïta, blocs a internet similars a pàgines web. El curs constarà de 3 sessions de dues hores cada una i es durà a terme els dies 18, 23 i 25 de juliol de les 16 a les 18 hores a l'escola Mare de Déu del Patrocini.

Les entitats que desitgin fer la formació es poden inscriure a l'Ajuntament de Cardona de dilluns a divendres de les 9 a les 13 hores o enviant un correu electrònic a depuigrr@cardona.cat indicant el nom de l'entitat i del/s alumne/s que faran el curs. Cada entitat podrà apuntar un màxim de dos alumnes al curs. Nombre de places que es tancaran per ordre d'inscripció, el termini d'inscripció finalitza el 15 de juliol.