Cardona busca els balladors de l'Àliga

Última revisió 16-11-2020 23:19
18/06/2013

Demà s'obre el període d'inscripcions per buscar els futurs balladors i portadors de l'Àliga de Cardona que tornarà ballar a la vila ducal la propera Festa Major

Les inscripcions es podran fer fins el divendres 28 de juny a la 1 del migdia i els únics requisits per apuntar-s'hi són: ser major d'edat i estar empadronat a Cardona. Podran inscriure's tant homes com dones. Les persones que es vulguin apuntar ho han de fer a les oficines de l'Ajuntament de les 9 del matí a la 1 del migdia o bé enviant un correu a pancorbopa@cardona.cat, indicant -en tots 2 casos- el nom i cognoms del sol.licitant, l'edat, el telèfon i el correu electrònic.

Un cop completada la llista de candidats es farà la selecció dels balladors en funció de criteris d'aptitud física i artística. L'elecció final dels candidats serà valorada pels membres del Consell de l'Àliga. El nombre final de balladors/portadors el decidirà el Consell de l'Àliga i tots ells hauran d'aprendre el ball de l'Àliga i el seu protocol per fer, alternativament, de balladors i acompanyats de la figura.