Obertes les inscripcions pel Casal Multiesportiu i l'Esplaia't a la Fira

Última revisió 16-11-2020 23:19
13/06/2013

Cardona ja té a punt les activitats d'estiu del Casal Multiesportiu i l'Esplaia't a la Fira. Els dos casals oferiran tot tipus d'activitats educatives, d'oci i esport adreçades als infants i joves de la vila d'edats compreses entre els 3 i els 17 anys. D'aquesta manera, Cardona disposarà d'un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos i edats durant la temporada estival.

Casal Multiesportiu
La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Cardona organitzarà de l'1 de juliol al 2 d'agost una nova edició del Casal Multiesportiu. Adreçat a nois i noies de 7 a 17 anys, el Casal Multiesportiu oferirà tot tipus d'activitats esportives com futbol, basquet, tennis, BTT, jocs i activitats aquàtiques, patinatge i curses d'orientació. Les inscripcions estan obertes fins el 27 de juny i s'han de fer a les oficines de l'Ajuntament, de les 9 a les 14 hores. El preu és de 80 euros les 5 setmanes i de 70 euros 4 setmanes.

Cliqueu aquí per veure el díptic del Casal


Esplaia't a la Fira
De l'1 de juliol al 16 d'agost els nens i nenes de 3 a 12 anys podran gaudir de l'estiu amb les activitats que organitzarà l'Esplaia't a la Fira. Cada dia, de dilluns a divendres de les 10 a la 1 del migdia, l'Esplaia't proposarà danses, jocs, contes, gimcanes i tallers per gaudir d'un estiu ple d'activitats. Les inscripcions es poden fer fins els 21 de juny de les 9 a la 1 del migdia a les oficines de l'Ajuntament. La inscripció a l'Esplaia't té un cost de 15 euros per setmana.

Veure el díptic de l'Esplaia't