Cap de setmana ple d'activitats a Cardona

Última revisió 16-11-2020 23:19
31/05/2013

Cardona viurà un intens cap de setmana amb la celebració de la Fira Medieval/Festa de la Sal, el certamen que transporta la vila ducal als temps medievals. Els actes començaran dissabte al vespre amb l'arribada del Senyor i la Minyona, el popular sopar medieval, el correfoc i el concert de Fira. Diumenge el centre històric es convertirà en un autèntic mercat medieval d'artesans, joglars i trobadors i es programaran tallers de malabars espectacles de trobadors, animacions musicals i se celebraran els actes de lliurament del Saler d'or de la vila de Cardona", una distinció que enguany recaurà en l'Associació del Fons d'Aimines i la cerimònia d'entrega de la moneda-pagament del Dret d'Aimines a la població de Cardona, per part de l'empresa Salinera de Cardona. Ja a la tarda hi haurà ballada de gegants la Representació del dret d'Aimines al Teatre Els Catòlics.

Entrega Premis Bages Juvenils de Literatura i Festa del barri Mercat

Per altra banda avui a les 7 de la tarda la Col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà la festa d'entrega dels trentens premis Bages Juvenils de Literatura i els desens premis Vila de Cardona de Narrativa Historicollegendària, convocats per l'Ajuntament de Cardona i Òmnium Bages. L'acte és obert a tothom i comptarà amb l'actuació musical del grup Amar Mende, que fusiona músiques de diversos racons del món.

També avui se celebra el dia fort de la festa del barri Mercat, amb passacarrers, botifarrada popular i concert de al Banda de Música de Cardona entre altres activitats

"