Tot a punt per la Fira Medieval/Festa de la Sal 2013

Última revisió 16-11-2020 23:19
17/05/2013

Enguany la Fira concentra l'oferta d'activitats el diumenge però manté els actes més populars de dissabte com l'arribada del Senyor i la Minyona, el sopar medieval i el correfoc

Cardona celebrarà el primer cap de setmana de juny una nova edició de la Fira Medieval/Festa de la Sal que recupera el passat medieval de la vila ducal. Els actes començaran el dissabte al vespre amb l'arribada del Senyor i la Minyona, el popular sopar medieval, el correfoc i el concert de Fira. Però el gruix de les activitat es realitzaran el diumenge quan el centre històric de Cardona es convertirà en un autèntic mercat medieval d'artesans, joglars i trobadors i es programaran tallers de malabars espectacles de trobadors, animacions musicals.

Enguany els visitants podran gaudir del recorregut gastronòmic "De Tapa en Tapa" que oferirà diversos tipus de tapes realitzades pels bars i restaurants de Cardona. A més, entre les novetats d'enguany destaca la creació d'un espai infantil a la carpa de la plaça de la Fira que durant tot el diumenge acollirà activitats, jocs i tallers per als més petits com l'espai "EduCard: un museu de museus!" en el qual les poblacions de Cardona, Manresa, Igualada, Solsona, Súria i Cercs donaran a conèixer el seu patrimoni amb activitats diverses adreçades al públic infantil i familiar. Una altra novetat serà la creació del premi Jaume Porredon del Rally Fotogràfic de la Fira.

També el diumenge se celebrarà al Saló de Sessions de l'Ajuntament l'acte de lliurament del Saler d'or de la vila de Cardona", una distinció que enguany recaurà en l'Associació del Fons d'Aimines. A continuació, es durà a terme la cerimònia d'entrega de la moneda-pagament del Dret d'Aimines a la població de Cardona, per part de l'empresa Salinera de Cardona. I ja a la tarda hi haurà ballada de gegants la Representació del dret d'Aimines al Teatre Els Catòlics.

CONSULTEU EL PROGRAMA D'ACTES CLICANT AQUÍ
CONSULTEU LES BASES DEL RALLY FOTOGRÀFIC

"